Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Světový pokročilý růst výnosů ve třetím čtvrtletí o 3%, konzervativní výhled na čtvrtý čtvrtletí

Světový pokročilý růst výnosů ve třetím čtvrtletí o 3%, konzervativní výhled na čtvrtý čtvrtletí

Podle Ústřední zpravodajské agentury, dnešní (31), světově pokročilé finanční konference, byla na schůzi vyhlášena zpráva o výnosech za třetí čtvrtletí. Finanční zpráva ukazuje, že pokročilé operace ve třetím čtvrtletí na světě byly stabilní, s příjmy přibližně 7,127 miliard tchajwanských dolarů (stejné níže), nárůstem o 3% ve druhém čtvrtletí a výkon byl v souladu s očekáváními.

Podle finanční zprávy, která těží z nárůstu výkonu čipů pro správu napájení, se výkonnost IC integrovaných ovladačů malých panelů zvýšila o 65%, což zmírnilo dopad poklesu výkonu IC integrovaných ovladačů velkých panelů. Čistý zisk po zdanění na světě činil 1,496 miliardy juanů, což je mírný nárůst od druhého čtvrtletí. %.

Předseda představenstva za čtvrtý čtvrtletí uvedl, že vzhledem k vysoké úrovni zásob v dodavatelském řetězci si společnost prohlížel čtvrtý čtvrtletí konzervativně a odhadoval, že tržby ve čtvrtém čtvrtletí se pohybovaly od 6,8 ​​do 7,2 miliard juanů ve srovnání se třetím čtvrtletím čtvrťák. Bude se pohybovat mezi 1% a 5%.

Předseda představenstva uvedl, že dynamika růstu ve druhé polovině roku je založena hlavně na čipech pro správu napájení. Odhaduje se, že dvojciferné procento se bude rok od roku zvyšovat. Integrované obvody ovladačů velkých a malých rozměrů budou slabší kvůli vytěženému inventáři zákazníků a přizpůsobení kapacity společnosti.