Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Japonská vláda poskytne přibližně 730 miliard jenů v dotacích pro TSMC's Kumamoto Plant II

Japonská vláda poskytne přibližně 730 miliard jenů v dotacích pro TSMC's Kumamoto Plant II

Podle tržních zdrojů bude japonská vláda poskytovat dotace ve výši přibližně 730 miliard jenů pro druhou továrnu na Kumamoto TSMC.Dříve Media uvedla, že TSMC plánuje investovat až 2 bilion jenů do druhé továrny Kumamoto, aby dále rozšířilo své výrobní činnosti v Asii, zejména v Japonsku.
V posledních letech, s rychlým rozvojem umělé inteligence, internetu věcí a dalších technologií, pokračovala v růstu poptávky na čipu a TSMC také nadále rozšiřovala výrobní kapacitu.Po Kumamoto Factory 1 je výstavba druhé továrny v Japonsku Kumamoto důležitým krokem v globálním rozvržení TSMC a je navržena tak, aby vyhovovala rostoucí poptávce na trhu čipů.

TSMC uspořádá slavnostní zahájení své továrny Kumamoto v Japonsku 24. února. Kromě předsedy Liu Deyin a prezidenta Wei Zhejia se očekává, že se zakladatel Zhang Zhongmou a japonský premiér Fumio Kishida očekává, že se zúčastní současně.Závod Kumamoto č. 1 obdržel od japonské vlády dotaci 476 miliard jenů, což je téměř polovina nákladů na stavbu závodu.
Japonsko je jednou z důležitých základen pro globální polovodičový průmysl a má bohaté technologické akumulaci a lidské zdroje.Volba TSMC vybudovat svou druhou továrnu v Japonsku nejen oceňuje technickou sílu a tržní potenciál Japonska, ale také odráží jeho důraz na asijský trh.Investováním a budováním továren v Japonsku TSMC dále posílí spolupráci s místními zákazníky a posílí konkurenceschopnost svých produktů na asijském trhu.